marți, 16 noiembrie 2010

Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici se căsătoresc...

...Bineînţeles în serialul “Iubire şi onoare”. Şeicul Amir, înterpretat de Radu Vâlcan, şi frumoasa Ilinca, interpretată de Mădălina Drăghici, îşi leagă destinele miercuri, 17 noiembrie, în telenovela de la Acasă.
Deşi fac parte din două lumi diferite, iar familiile nu sunt de acord cu relaţia dintre ei, Amir şi Ilinca luptă pentru iubirea lor şi aşteaptă cu nerăbdare momentul în care vor purta verighetele pe deget. “A fost o filmare foarte grea, multe personaje, multe secvenţe legate. Obiceiurile arăbeşti în ziua nunţii sunt extrem de interesante, este vorba de o tradiţie fascinantă, neînţeleasă de mulţi. Au fost secvenţe de o intensitate maxima, fiecare actor a pătruns în atmosferă şi a simţit momentul. Pentru mine a fost o experienţă deosebită. Vom vedea un Amir afectat de tot ceea ce i se întâmplă şi cel mai important moment din viaţa lui.”, a declarat Radu Vâlcan.
“Pentru Ilinca a însemnat pe de-o parte o fericire imensă pentru că era ziua nunţii cu bărbatul iubit, dar pe de altă parte a fost o umbră de dezamăgire pentru că mama ei nu era acolo”, a spus Mădălina Drăghici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu